Amsterdam Light Festival met korting >

Man doet drie jaar over huwelijksaanzoek zonder dat zijn vriendin het doorheeft

Al na een week wist de nu 25-jarige Timothy dat hij met zijn vriendin Candice Catherine wilde trouwen. Hij deed niet meteen een huwelijksaanzoek, maar nam daar drie jaar de tijd voor – dat overtreft zelfs het aanzoek in de bovenstaande video.

Het was niet zo dat Candice meerdere keren het aanzoek afwees, maar ze had simpelweg nog niet door dat haar vriend bezig was met een aanzoek. De twee schreven elkaar regelmatig brieven omdat ze ver uit elkaar woonden en het een leuke herinnering vonden voor later. Een van de eerste brieven begon Timothy met een hoofdletter ‘W’ en 13 jaar later zou dat het begin van een aanzoek zijn.

Herinneringen
De 13 brieven die daarop volgden begonnen namelijk allemaal met een andere letter die samen de vraag ‘Will you marry me’ vormden. Op 16 december 2015 vond Candice de laatste brief waarin stond dat ze zich mooi aan moest kleden en dan pas naar buiten moest komen. Toen ze deur opendeed, stapte ze in een kamer vol rozenblaadjes en kaarsjes.

Werk van gemaakt
“Ik wist meteen dat dit het moment was. In de woonmaker wachtte hij me op met alle brieven die hij geschreven had. We lazen ze samen om herinneringen om te halen. Toen we ze allemaal gelezen hadden, legde hij ze allemaal op volgorde en vroeg me er goed naar te kijken”, vertelt de vrouw aan NextShark. Pas toen ze al die letters op een rijtje zag, wist ze dat hij al jaren aan het aanzoek gewerkt had.

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

LEES OOK:

Bron: Goodhousekeeping.com. Beeld: Facebook, Twitter.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien