Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Man houdt lijstje bij waar zijn vrouw om moet huilen

Komiek Aaron Gillies is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Lex. Maar er is een dingetje wat hem opvalt aan haar: ze moet nogal vaak huilen. Om hele onverwachte redenen. Hij zette er een aantal op een rij.

De Londenaar vindt dat er wel erg vaak tranen over de wangen van zijn vrouw biggelen. Daarom besloot hij een lijst bij te houden en deelde deze op twitter.

Advertentie

Populair
Inmiddels is de opsomming al tienduizenden keren geretweet. Waar Lex dan zoal om huilt? We hebben een paar redenen op een rij gezet.

Er waren geen koekjes meer in huis

Ik pakte haar hand vast terwijl ze dit niet verwachtte

Ze keek naar een video over honden

Ze had een kater en zag een foto van een biggetje

Bekijk hieronder de hele lijst van Aaron.

Bron: Metronieuws. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien