Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Marc van der Linden deelt persoonlijk bericht over zijn afvalrace

Al een paar maanden is royaltydeskundige Marc van der Linden bezig met zijn afvalrace. Hoe hij al 80(!) kilo is afgevallen, wil hij niet delen, maar hij wil er wel iets anders over kwijt.

Het is duidelijk te zien dat Marc van der Linden al zoveel kilo’s kwijt is, maar hoe vaak je het hem ook vraagt, hij wil voor zichzelf houden hoe hij dat heeft gedaan. Omdat zoveel mensen hem de afgelopen tijd berichtjes hebben gestuurd, besloot Marc om toch maar een openbare pagina te openen en daar deelde hij woensdag een persoonlijk bericht. “Ik wil al die lieve mensen bedanken die me in de afgelopen periode geschreven hebben om me te complimenteren of feliciteren met mijn gewichtsverlies. Op dit moment is er 81 kilo af. Een enorm getal- ik kan het me nauwelijks voorstellen. Als ik de foto’s zie van hoe ik was, dan moet ik even slikken. Niet omdat ik toen niet gelukkig was, of wat dan ook, maar omdat er gewoon ontzettend veel veranderd is…Of dat zo blijft… ik hoop het. Ik ben nog lang niet ‘klaar’ en waarschijnlijk zal ik nooit helemaal ‘klaar’ zijn. Het is een lang, ingewikkeld en persoonlijk verhaal en daarom heb ik er voor gekozen om niet alles te vertellen”, schrijft Marc in het bericht.

Advertentie

Marc van der Linden deelde een aantal weken geleden een foto van 7 jaar geleden waarop duidelijk te zien is hoeveel kilo de verslaggever al kwijt is:

7 jaar geleden, ergens in Afrika. Hij is nu groter, ik ben wat kleiner. #change

Een foto die is geplaatst door Marc van der Linden (@marcvanderlindenroyalty) op

Ready for a night out 🍾

Een foto die is geplaatst door Marc van der Linden (@marcvanderlindenroyalty) op

En natuurlijk vergat ik mezelf ook niet! De lekkerste @persiancaviar eet je van je hand!

Een foto die is geplaatst door Marc van der Linden (@marcvanderlindenroyalty) op


BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Facebook. Beeld: ANP.

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien