Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Marc van der Linden wil nóg 30 kilo afvallen

Royaltyverslaggever Marc van der Linden is al 65 kilo afgevallen, maar hij is nog niet helemaal tevreden. “Ik wil nog 25 tot 30 kilo afvallen, maar dat kan wel twee jaar duren.”

Inmiddels draagt Marc kleding die vier maten kleiner is en heeft hij al zijn oude kleding gedoneerd aan goede doelen.

Advertentie

Hoe dan?!
Over de manier waarop hij van zijn kilo’s is afgekomen, zwijgt de verslaggever in alle talen. “Er waren verschillende redenen waarom ik dik was. Bovendien help ik er niemand mee. Iedereen is uniek. Als je gewicht wilt verliezen, moet je zelf de weg vinden.” Het enige wat hij er over kwijt wil, is dat hij iedere ochtend zwemt en bokst in de sportschool.

“Als ik nu foto’s van mezelf zie, denk ik: mijn hemel, hoe heb ik dat volgehouden? Maar ik was er eigenlijk helemaal niet mee bezig”, zegt hij tegen het AD.

LEES OOK:

Bron: AD/Show.nl. Beeld: Facebook

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien