Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Máxima draagt jasje van Zara in Noorwegen én hij is nog te koop

Koning Herald en koningin Sonja van Noorwegen bereiken dit jaar allebei de mooie leeftijd van 80 jaar en dat vraagt natuurlijk om een feestje. Ter ere van deze verjaardagen reizen veel royals af naar Noorwegen, zo ook onze koning en koningin samen met Mabel en prinses Beatrix.

Vandaag maakte het gezelschap een vaartocht en opvallend was dat iedereen daar casual kleding voor uit te kast trok. Koningin Máxima verscheen volgens Modekoninginmaxima.nl in een 7/8 pantalon, een rode top en een nieuw jasje van Zara. En is er goed nieuws, want dat jasje is nog gewoon te koop. Opvallender dan het jasje is misschien nog wel dat de koningin vandaag platte schoenen aan had, dat zien we toch niet vaak:

Advertentie

 

 

 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update! 

LEES OOK:

Bron: Modekoninginmaxima.nl. Beeld: ANP.

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien