Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Meghan Markle toont liefde voor prins Harry op déze manier aan iedereen

Begin vorige maand werd officieel bevestigd dat prins Harry en actrice Meghan Markle een setje zijn. En dat maakt Meghan nu zelf ook extra duidelijk.

De Suits-actrice werd deze week in Toronto gespot en gefotografeerd. Dat gebeurt natuurlijk veel vaker en het waren ook geen bijzondere foto’s, totdat er later op deze foto’s een nieuw kettinkje werd gespot. Dat kettinkje bleek veel te betekenen want aan het kettinkje hangen hangers met de letters M en H. Meghan en Harry dus. Het zou een gouden ketting van ontwerpster Maya Brenner zijn die te koop is voor 225 euro.

Advertentie

Opnames
Dat het dikke mik is tussen Harry en Meghan wordt steeds duidelijker. De actrice is op dit moment in Canada voor opnames van de serie Suits en prins Harry maakte een flinke reis om bij zijn vriendin te kunnen zijn. Zou hij haar het kettinkje ook gegeven hebben?

 


BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: AD.nl. Beeld: Brunopress

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien