Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

De minst favoriete schoonvader van Nederland

De presentator is door 8 procent van de deelnemers aan een enquête van een datingwebsite gekozen tot minst favoriete schoonvader.
Nederlandse singles zien een schoonvader als Ivo Niehe totaal niet zitten. De presentator is door 8 procent van de deelnemers aan een enquête van een datingwebsite gekozen tot minst favoriete schoonvader.

Presentator Robert ten Brink is door 28 procent tot leukste schoonvader gekozen. Ten Brink dankt zijn eerste plek mede aan zijn vijf dochters, waardoor de vrijgezellen denken dat hij inmiddels wel weet hoe een schoonvader zich moet gedragen. Aan de enquête deden 1.500 vrijgezelle leden van de website mee.

Advertentie

Bekijk hieronder de rest van het lijstje:

1. Robert ten Brink (28 procent)

 

2. Matthijs van Nieuwkerk (23 procent)

 

3. Frits Barend (21 procent)

 

4. Jan Mulder (11 procent)

 

5. Johan Derksen (9 procent)

 

6. Ivo Niehe (8 procent)

 

Welke BN’er zou jij als schoonvader willen hebben? En welke totaal niet?!

Eerder verschenen op VrouwOnline

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien