Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Moeder brengt zoon eigenhandig ter wereld

Een 25-jarige vrouw heeft zondagavond in Zandvoort in haar eentje haar zoon ter wereld gebracht en vervolgens eigenhandig de navelstreng doorgeknipt.

Toen de te hulp geroepen politie en ambulance bij de woning in de badplaats arriveerden, lag het jongetje al met een luiertje om in zijn wiegje. De vrouw en het kindje zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht, maar maken het beiden goed.

Advertentie

De zwangere vrouw, afkomstig uit Letland, was bij haar zus in Zandvoort op bezoek toen de weeën begonnen. Zij was op dat moment alleen thuis.

Bron: ANP. Beeld: Jamie Grill, Getty

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien