Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

'Moeders willen goedkeuring van dochters tijdens winkelen'

Ze willen vooral weten of de kleding geschikt is voor hun leeftijd.

Iets meer dan de helft van de moeders vraagt advies aan haar dochter voordat ze een kledingstuk koopt. Ze willen vooral weten of de kleding geschikt is voor hun leeftijd, dat blijkt uit onderzoek.

Ruim 60 procent hecht veel waarde aan de mening van haar dochter en iets meer dan de helft vertrouwt er op dat haar dochter goed op de hoogte is van de nieuwe trends.

Advertentie

Eerlijk

Bijna 40 procent waardeert het dat haar dochter streng en eerlijk is met haar kritiek. Desalniettemin zou 57 procent van de moeders een kledingstuk dat haar dochter afkeurt toch kopen als ze het zelf wel mooi vindt.

Zelfde winkel

Moeders shoppen ook weleens bij dezelfde winkel als hun dochter, tot grote ergernis van de dochters. Maar deze fotoserie bewijst dat het best wel leuk staat als moeder en dochter zelfde kleding dragen. Wel met een dikke knipoog uiteraard:

Meer weten over het onderzoek? Kijk dan op NU.nl.

Beeld: Buzzfeed

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien