Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Nieuwe app 'tovert' verhalen uit pyjama

Er is een nieuwe app op de markt waarmee je verhalen uit de pyjama van je kind kunt ‘toveren’. Als ouder zijnde hoef je niet veel meer te doen dan je telefoon of tablet vast te houden.

Scannen
Even een verhaaltje voorlezen voor het slapengaan moet volgens de makers van Smart PJ’s nog makkelijker gaan met deze app en bijbehorende pyjama. Met je smartphone of tablet scan je het patroon van de Smart PJ van je kind en vervolgens geeft de app een verhaal weer dat voorgelezen wordt. Als ouder zijnde hoef je dus weinig te doen.

Advertentie

Roze en blauw
De pyjama’s zijn verkrijgbaar in roze en blauw en bevatten elk 47 patronen, oftewel 47 verhaaltjes, kleine voorstellingen met foto’s van dieren of objecten en andersoortige educatieve content. De pyjama’s zijn voor een kleine twintig euro te koop.

Bekijk hieronder een filmpje van de pyjama’s.

Bron: ABC News

Eerder verschenen op VrouwOnline

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien