Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

15 beeldschone grijze kapsels voor jong en oud

Zo prachtig hebben we grijs haar nog nooit gezien!
Bij de eerste grijze haren denken de meeste vrouwen meteen aan verven, maar daar brengt dit fotolijstje wellicht verandering in. Zo prachtig hebben we grijs haar nog nooit gezien!

Zilveren lokken hoeven echt niet altijd verborgen te worden. We hebben 15 mooie grijze kapsels verzameld die dat bewijzen. Daarnaast kan het ook gaaf staan bij jonge vrouwen. Een zilveren coupe is namelijk niet alleen voor ouder wordende vrouwen weggelegd. Zo was het in 2013 zelfs een trend en verfde velen modebloggers en modellen hun haren in grijs of grijs-achtige tinten.

Advertentie

Bron

Bron

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

 

Bron

Eerder verschenen op VrouwOnline

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien