Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

We mogen weer! 3x series kijken

Na lang wachten zien we vanavond eindelijk of Meredith en Derek hun ruzie bijleggen in het nieuwe seizoen van ‘Grey’s anatomy’. Direct daarna begint aflevering 1 van de nieuwe serie ‘How to get away with murder’. Nog geen vierkante ogen? Blijf dan zitten voor de serie ‘Scandal’. 

Grey’s anatomy
Meredith en Derek leven langs elkaar heen, Derek is druk met de voorbereidingen voor zijn vertrek naar Washington terwijl Meredith zich bezighoudt in het ziekenhuis. Jackson en April zoeken juist veel steun bij elkaar als ze moeilijk nieuws krijgen.
20.30 uur, Net5

Advertentie

How to get away with murder
Deze nieuwe serie gaat over de briljante professor en topadvocate Annalise Keating. Een aantal van haar beste studenten krijgt de kans om bij haar advocatenbureau te komen werken. Maar als de studenten zelf betrokken raken bij een moordzaak, moeten ze er alles aan doen om de lessen van hun professor toe te passen.
21.25 uur, Net5

Bekijk de trailer van How to get away with murder:

Scandal
Schandalen laten verdwijnen? Dat is het werk van de voormalige communicatieadviseur van de president van Amerika, Olivia Pope in de serie Scandal. Als het team van Olivia geen klanten kan vinden, besluiten ze een flirtende senator te helpen.
22.20 uur, Net5

 

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien