Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

5 rare beautyrituelen

Vrouwen gaan soms wel heel ver om hun uiterlijk te ‘verbeteren’…

Wat doe jij allemaal aan je uiterlijk? Veruit de meeste vrouwen houden het bij fijne crèmes voor gezicht en lichaam, een paar keer per jaar naar de kapper en/of schoonheidsspecialist en mooie make-up. Toch kun je – als je wilt – best een stap verder gaan voor ultieme schoonheid… Voor inspiratie maken we een reis over de wereld voor rare beautyrituelen.

Advertentie

1. Knabbelende karpers
Je hebt vast wel eens gehoord van Dr. Fish, knabbelde visjes die je handen en voeten weer zacht en schoon maken. In Turkije hebben ze echter een eigen versie. Daar worden eelt en dode huidcellen verwijderd door karpers! Deze vissen hebben geen tanden, dus ook deze behandeling is pijnloos. Doordat ze wel een stuk groter zijn dan de Dr. Fish-visjes kietelen ze nog veel erger. Durf jij het aan?

2. Hoge hakken
De een loopt er zo de marathon op, de andere houdt het nog geen uur vol: het lopen op hoge hakken. Voor dames die dolgraag op hoge hakken willen lopen, is er een drastische oplossing: een voetoperatie. Een Amerikaanse bewegingsdeskundige heeft namelijk een ingreep ontwikkeld die ervoor zorgt dat je makkelijker op hakken kunt lopen. Deze operatie wordt op dit moment nog maar in één stad uitgevoerd, en dat is natuurlijk: Los Angeles. De wachtrijen voor deze operatie zijn lang en de kosten hoog. Bedenk wel dat je na de operatie niet meer op normale schoenen kunt lopen.

3. Zeewier eten
Groenten bevatten over het algemeen al weinig calorieën. In Japan zijn ze gek op een groente die helemaal geen calorieën bevat: zeewier! Veel vrouwen eten voor iedere maaltijd een portie gekookte zeewier of een zeewierpudding zodat ze weinig tot geen honger meer hebben. Slim!

4. Stierensperma
Wij Nederlanders gaan soms best ver om er mooi uit te zien, maar voor dit rare beautyritueel zijn we toch echt te nuchter. In het Verenigd Koninkrijk gebruiken ze namelijk stierensperma voor glanzende, gezonden lokken. En nee, dit is geen geintje. Dit sperma zit vol met proteïnes die uitermate goed zijn voor het haar. Wij vragen ons wel af hoe ze aan een potje stierensperma komen!

5. ‘Facial’ voor de vagina
Een nieuwe trend in het Amerikaanse beautyland is de vajacial, een speciale ‘facial’ voor de vagina. Deze beautybehandeling is het antwoord op ingegroeide haren en rode bultjes die sommige vrouwen ervaren na het waxen en kalmeert en verfraait de huid rondom de vagina. We zijn benieuwd wanneer Nederlandse salons de vajacial gaan aanbieden.

Bron beeld: Getty Images

Eerder verschenen op VrouwOnline

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien