Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

92-jarige vrouw thuis beroofd van spaargeld voor uitvaart

Een 92-jarige Rotterdamse vrouw is in haar huis door vier vrouwen beroofd van sieraden en haar spaargeld. Dit geld had ze jarenlang bij elkaar gespaard voor haar eigen uitvaart.

Zaterdagavond rond 19.00 uur belde er iemand aan bij de woning van de vrouw in Rotterdam. De vrouw zei door de gemeente te zijn gestuurd om ouderen die alleen wonen hulp te bieden. De 92-jarige vrouw liet haar binnen. De vrouw heeft de oudere dame de keuken ingelokt en toen zijn er nog drie andere vrouwen de woning binnengekomen. Maar dat heeft de bewoonster niet kunnen zien. Ze werd een kwartier lang aan de praat gehouden in de keuken en ondertussen werd haar huis doorzocht.

Advertentie

Goede buren
Oplettende buren hadden wel gezien dat drie van de vrouwen zich naast de voordeur tegen de muur aandrukten zodat de oudere vrouw ze niet zou zien. Toen zij kwamen kijken of alles oké was, was het al te laat. De vrouwen waren er al vandoor gegaan met de sieraden en het geld. De politie is nog op zoek naar de daders.

Bron: HartvanNederland.nl. Beeld: iStock

LEES OOK:

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien