Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kijken naar een aquarium is goed voor je gezondheid

Dat vis eten goed voor je is, wisten we. Maar nu blijkt kíjken naar een kom met vissen ook goed te zijn voor je mentale én je fysieke gezondheid.

Dit alles blijkt uit recent onderzoek dat in het wetenschappelijke tijdschrift Environment & Behavior is gepubliceerd.

Advertentie

Lagere bloeddruk
Wanneer je naar een aquarium vol vissen tuurt, zouden je bloeddruk en hartslag omlaag gaan. En: hoe voller de bak, hoe beter het werkt.

Dus daarom heeft elke wachtkamer er een
Volgens de onderzoekers is dit ook een van de redenen waarom we vaak een aquarium in de wachtkamer zien staan. Best slim van die tandarts, als wij helemaal zen zijn, kan hij met een gerust hart de boormachine erbij pakken.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Bron: Science Daily Beeld: Shutterstock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien