Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijken naar een aquarium is goed voor je gezondheid

Dat vis eten goed voor je is, wisten we. Maar nu blijkt kíjken naar een kom met vissen ook goed te zijn voor je mentale én je fysieke gezondheid.

Dit alles blijkt uit recent onderzoek dat in het wetenschappelijke tijdschrift Environment & Behavior is gepubliceerd.

Advertentie

Lagere bloeddruk
Wanneer je naar een aquarium vol vissen tuurt, zouden je bloeddruk en hartslag omlaag gaan. En: hoe voller de bak, hoe beter het werkt.

Dus daarom heeft elke wachtkamer er een
Volgens de onderzoekers is dit ook een van de redenen waarom we vaak een aquarium in de wachtkamer zien staan. Best slim van die tandarts, als wij helemaal zen zijn, kan hij met een gerust hart de boormachine erbij pakken.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Bron: Science Daily Beeld: Shutterstock

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien