Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Boze Australiër start petitie tegen Hollandse poffertjes

Aan de andere kant van de wereld hebben ze nu ook ontdekt hoe lekker Hollandse poffertjes zijn. De poffertjes zijn zelfs zo populair dat Australiër Matthew Archer ze wil weren van een festival. 

De ellenlange rijen voor de poffertjeskraam leiden namelijk tot opstoppingen, klaagt de Australiër. Hij vindt bovendien dat de bezoekers van het National Multicultural Festival eens wat anders zouden moeten proberen. Niet alleen de poffertjes wil hij weren: ook de ‘chips-on-a-stick’ zijn volgens hem een veel te grote publiekstrekker. De rijen van soms wel 50 meter lang blokkeren het zicht op de andere eetkraampjes.

Advertentie

ZIE OOK: ZO BAK JE ALTIJD PERFECT RONDE PANCAKES

Petitie
De kans dat die arme Australiërs straks niet meer kunnen genieten van deze Hollandse traktatie is niet zo groot: tot nog toe hebben maar 64 mensen de petitie ondertekend.

 

Bron: Metronieuws.nl/Canberra life. Beeld: iStock

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien