Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Dokters geven baby geen kans - maar dan gebeurt een wonder

Dochter Bella van Francesca en Lee Moore-Williams had een ernstige hersenaandoening en dokters konden daarom niets meer voor haar betekenen. Maar een half uur nadat haar ouders haar van de beademing afhaalden en afscheid namen, gebeurde er een wonder.

Bella was, toen ze in het ziekenhuis lag, 18 maanden oud.

Advertentie

Wauw
Haar ouders maakten nog een laatste foto met haar en hun 5-jarige zoon. Met pijn in hun hart namen ze afscheid van hun kleine meid. Maar 30 minuten nadat haar beademingsapparaten zijn uitgezet, pakt Bella de vinger van haar vader. Haar zuurstofniveau ging omhoog en ze begon zelfstandig te ademen.

LEES OOK: DE POPULAIRSTE BABYNAMEN IN 18 VERSCHILLENDE LANDEN

Een bikkel
Vader Lee vertelt: “Ze begon te bewegen. De dokters hebben er toen alles aan gedaan om haar in leven te houden, want ze had nog wel wat hulp nodig.” Moeder Francesca zegt: “Het is ongelooflijk. Het voelt alsof we de loterij hebben gewonnen. Ik heb zo veel gehuild in die moeilijke tijd.” Nu, 5 maanden later, gaat het een stuk beter met Bella. Ze wordt 2 in januari en leert nu hoe ze moet lopen en praten. Een trotse moeder: “Als je haar nu ziet zou je niet zo snel weten wat ze allemaal heeft meegemaakt. Ze is een kleine vechter.”

Schermafbeelding 2015-12-29 om 11.44.08

Bron: Good Housekeeping. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien