Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Balmain glimmers bij de Zara

Balmain- _een van oudsher klassiek modehuis_- heeft sinds de aanstelling van hoofdontwerper Christophe Decarnin een ware **rock en roll allure** gekregen.

Zijn collecties kenmerken zich door veel glitters en glimmers, gecombineerd met scherpe schouderlijnen, gerafelde verwassen jeans en uniformjasjes.

Advertentie

Brede schouders
Bij de Zara is de nieuwe herfstcollectie binnen, waaronder een jurkje wat zo uit een Balmain collectie had kunnen komen. Echter wel voor een heel toegankelijke prijs! Voor een echte Balmain moet je namelijk al gauw aan duizenden euro’s denken…


Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien