Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Foto's: zo zag de chaos van Balmain voor H&M er vanochtend uit

Vandaag is de dag waar duizenden vrouwen reikhalzend naar hebben uitgekeken: de designercollectie van Balmain voor H&M ligt ein-de-lijk in de winkel. 

H&M strikt ieder jaar een designer die speciaal voor de kledingketen een betaalbare collectie ontwerpt en ieder jaar resulteert dat weer in dranghekken en chaos. Vanochtend verzamelden drommen fans zich in alle vroegte voor H&M’s door heel Nederland om een item te bemachtigen. Mensen die online een Balmain-stuk proberen te bemachtigen hebben een hoop geduld nodig, want op social media regent het (traditiegetrouw) klachten van mensen die niet in de webshop kunnen komen.

Advertentie

Dit is hoe het er vanochtend uitzag in Den Haag:

balmain-2

balmain-4

Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien