Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Helaas, dames: Barry Atsma is niet langer vrijgezel

Barry Atsma is verliefd. De 42-jarige acteur, die vorig jaar nog werd verkozen tot meest gewilde man van Nederland, heeft een relatie met Noortje Herlaar.

Dat heeft het management van actrice en zangeres Noortje Herlaar laten weten aan BuzzE. Barry en Noortje hebben elkaar ontmoet op de set van de film Knielen op een bed violen. “De liefde is daarna opgebloeid”, zegt het management.

Advertentie

LEES OOK: BARRY ATSMA IS MEEST GEWILDE MAN VAN NEDERLAND

Eerdere relaties
Noortje was eerder verloofd met musicalster William Spaaij. Dit jaar maakten de 2 bekend uit elkaar te gaan. Barry had tot 2011 een relatie met actrice Izaira Kersten. Ze hebben samen 2 dochters.

Bekijk de trailer van Knielen op een bed violen:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Bron: BuzzE/ANP. Beeld: Liselore Chevallier

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien