Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hoe je bh je hoofdpijn kan bezorgen

Hoofdpijn kan 1001 verschillende oorzaken hebben, maar heb je wel eens aan je bh gedacht? Volgens fysiotherapeut Tim Allardyce zorgt de verkeerde bh letterlijk voor kopzorgen. 

Een verkeerde houding, te weinig water, te lang naar een beeldscherm kijken zijn de meest reguliere oorzaken van hoofdpijn. Maar het kan ook zomaar zijn dat je de oorzaak heel ergens anders moet zoeken. Fysiotherapeut Tim Allardyce waarschuwt dat de verkeerde bh hoofdpijn kan veroorzaken en het daarom extra belangrijk is om de goede maat te kiezen.

Advertentie

LEES OOK: DE REDEN WAAROM ER 3 HAAKJES AAN JE BH ZITTEN

Nek- en rugspieren
Als de bh niet de ondersteuning geeft die je nodig hebt aan borsten, rug, nek en schouders, kun je daar ontzettend last van krijgen. Nek- en rugspieren moeten namelijk extra hard werken om je borsten te ‘dragen’ als je een slechte bh aan hebt. Spanning zorgt voor verkramping en voor je het weet zit je met bonkende koppijn.

Lingeriezaak
Grote borsten en regelmatig hoofdpijn? Stop met sjorren aan bandjes; het is tijd om je conclusies te trekken en naar een lingeriezaak te gaan die je kan voorzien van gedegen advies en de juiste bh aanmeet.

Bron: Metronieuws. Beeld: iStock

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien