Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Billion Dollar Brows

In Hollywood is de Billion Dollar Brows-trend al hartstikke hot. Paris Hilton en Lauren Conrad kunnen niet meer zonder. En nu gaat Nederland ook meedoen!

Wat houdt dit nieuwe Brow-concept in? Billion Dollar Brows is een methode om perfect gevormde wenkbrauwen te creëren. Wenkbrauwen die dus wat hulp kunnen gebruiken worden nu in een handomdraai omgetoverd tot Billion Dollar Brows. De vorm van je wenkbrauwen hebben namelijk een heel groot effect op je uitstraling!

Advertentie

De SOAP Treatment Store gaat als eerste in Nederland dit concept gebruiken. Specialisten beoordelen welke wenkbrauwvorm het beste bij jouw gezicht past. Er zijn verschillende behandelingen waarmee jouw perfecte wenkbrauw wordt gevormd. Met de producten van Billion Dollar Brows houd je vervolgens je wenkbrauwen zelf in shape. Het assortiment bestaat uit tien verschillende producten.

De Buddy is een do-it-youself hulpmiddel voor het perfect vormen van je wenkbrauwen. De Duo Highlighter gebruik je op de rand, net onder de wenkbrauw, om je wenkbrauwen er nog meer uit te laten springen. De Boost is een conditioner gevuld met vitaminen en proteïnen en zorgt voor vollere wenkbrauwen. Met de Brush creëer je zachte lijnen die de precieze vorm van je wenkbrauwen bepalen. De Brow Gel geeft je wenkbrauwen een langdurige, stralende gloed en zorgt ervoor dat ze perfect op hun plaats blijven. De Brow Pencil is een waterbestendig potlood die je wenkbrauwen een mooie, natuurlijke look voor de hele dag geeft.

Voor een intense oogopslag breng je met een kwastje de Brow Powder op je wenkbrauwen aan. De Hint of Tint brengt je wenkbrauwen in model en geeft ze een prachtige kleur, waardoor ze stralen. Met de Smudge Brush kun je je wenkbrauwen stylen en verschillende kleuren poeder met elkaar mengen zonder deze uit te vegen. De Tweezer is een pincet van roestvrij staal en door het gebogen uiteinde is hij in staat elk haartje te epileren.

De producten zijn te koop in de online shop van SOAP Treatment. Wil je meer informatie over de Billion Dollar Brows? Ga dan snel naar www.soaptreatmentstore.com!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de Zweedse puzzel van zaterdag 18 januari

Zweedse puzzel Libelle

Premium

Zin om lekker te puzzelen dit weekend? Waag je aan deze topper van een Zweedse puzzel.

Na aankoop heb je 7 dagen om 'm af te maken. Zet 'm op!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien