Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Blond is hot deze zomer

Iedere zomer zien we veel blond in het modebeeld, maar deze zomer is het opvallend om te zien hoe er met kleuren wordt gespeeld.

Voorgaande jaren zagen we blond in allerlei streepjes, oftewel highlights, deze zomer is het anders. De kapper kleurt met allerlei nuances uit het lichte bereik, zonder dat je een groot kleurverschil ziet. Subtiele verschillen vloeien in elkaar over.

Advertentie

Als basiskleur kies je de kleur die het beste bij de tint van je huid past en de melange van andere tinten mogen uitlopend tot zelfs pastel zijn. Wat ook opvalt, is dat het haar naar de punt toe lichter mag zijn dan de aanzet. Dit geeft een hele natuurlijke look. Ook al is het haar blond, vergeet het niet in de zon te beschermen tegen de UV-stralen. Het is natuurlijk zonde als je net mooie kleuren hebt laten zetten en ze in de zon verbleken tot een egale kleur!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien