Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Blond is hot deze zomer

Iedere zomer zien we veel blond in het modebeeld, maar deze zomer is het opvallend om te zien hoe er met kleuren wordt gespeeld.

Voorgaande jaren zagen we blond in allerlei streepjes, oftewel highlights, deze zomer is het anders. De kapper kleurt met allerlei nuances uit het lichte bereik, zonder dat je een groot kleurverschil ziet. Subtiele verschillen vloeien in elkaar over.

Advertentie

Als basiskleur kies je de kleur die het beste bij de tint van je huid past en de melange van andere tinten mogen uitlopend tot zelfs pastel zijn. Wat ook opvalt, is dat het haar naar de punt toe lichter mag zijn dan de aanzet. Dit geeft een hele natuurlijke look. Ook al is het haar blond, vergeet het niet in de zon te beschermen tegen de UV-stralen. Het is natuurlijk zonde als je net mooie kleuren hebt laten zetten en ze in de zon verbleken tot een egale kleur!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien