Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Brond: een nieuwe haartrend

Wat krijg je als je bruin en blond kruist? Juist ja, _brond_!

Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez en Miley Cyrus gingen je al voor. Brond is de laatste jaren namelijk steeds populairder geworden.

Advertentie

Het helemaal blonderen van donker haar is verleden tijd en brunettes gaan nu voor een donkerde coupe met meerdere highlights. Wat je op deze manier krijgt, is gedeeltelijk blond en gedeeltelijk bruin haar, oftewel brond. De combinatie van bruin en blond is een bijna natuurlijke look voor donkerharige beauty’s. En bovendien zie je er een stuk jonger uit!

De ‘brond trend’ wordt dus vooral gevolgd door brunettes die op zoek zijn naar een sunkissed summerlook. De reden waarom het vooral voor deze haarkleur geschikt is, is dat het makkelijker is om blonde highlights in donker haar te creëren, dan donkere plukken haar in blond haar.

Het belangrijkste bij een bronde coupe is dat je bepaalde lokken oplicht met twee verschillende lichte kleren. Dit geeft het donkere haar meer diepte en dimensie zonder dat het eruit ziet alsof je blond haar probeert te krijgen. Deze look staat bij alle huidtypes en haarstructuren.

”If blonde and brunette had a love child, it would be bronde!”

Eerder verschenen op VrouwOnline

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien