Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Brond: een nieuwe haartrend

Wat krijg je als je bruin en blond kruist? Juist ja, _brond_!

Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez en Miley Cyrus gingen je al voor. Brond is de laatste jaren namelijk steeds populairder geworden.

Advertentie

Het helemaal blonderen van donker haar is verleden tijd en brunettes gaan nu voor een donkerde coupe met meerdere highlights. Wat je op deze manier krijgt, is gedeeltelijk blond en gedeeltelijk bruin haar, oftewel brond. De combinatie van bruin en blond is een bijna natuurlijke look voor donkerharige beauty’s. En bovendien zie je er een stuk jonger uit!

De ‘brond trend’ wordt dus vooral gevolgd door brunettes die op zoek zijn naar een sunkissed summerlook. De reden waarom het vooral voor deze haarkleur geschikt is, is dat het makkelijker is om blonde highlights in donker haar te creëren, dan donkere plukken haar in blond haar.

Het belangrijkste bij een bronde coupe is dat je bepaalde lokken oplicht met twee verschillende lichte kleren. Dit geeft het donkere haar meer diepte en dimensie zonder dat het eruit ziet alsof je blond haar probeert te krijgen. Deze look staat bij alle huidtypes en haarstructuren.

”If blonde and brunette had a love child, it would be bronde!”

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien