Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Moeder met autistische dochter wordt fantastisch geholpen tijdens winkelen

Dagjes uit of simpelweg naar de supermarkt gaan is niet altijd even makkelijk voor de Britse Amanda Wilkins. Zij heeft 2 kinderen die beiden blind en autistisch zijn. Hulp kwam uit onverwachte hoek toen Amanda met haar kinderen naar de supermarkt ging.

Toen Amanda ging afrekenen kregen beide kinderen een inzinking, wat het voor Wilkins heel moeilijk maakte om alle boodschappen af te rekenen. Toen de caissière doorhad wat er gebeurde, besloot zij te hulp te schieten.

Advertentie

Afleiding
De caissière voelde aan dat het weleens zou kunnen werken als ze Amanda’s dochtertje zou laten meehelpen. ”Ze leidde mijn dochter af door haar alles te laten scannen. Een geweldig moment voor Holly, die gek is op ‘winkeltje spelen’.”

”Ik wil deze vrouw graag bedanken, ik weet haar naam niet”, schrijft Wilkins bij de foto, waarop te zien is hoe de vrouw zich ontfermt over Wilkins’ kleine meid.

LEES OOK: OUDERS VAN JONGEN MET DOWN BEDANKEN LIEVE BUSCHAUFFEUR

Supermarkt
Het bericht werd groot nieuws en het duurde niet lang voordat het bericht bij de supermarkt aankwam. ”Lin is een groot voorbeeld voor haar collega’s”, aldus de manager van de supermarkt. ”Het is mooi hoe zo’n klein gebaar zo’n groot verschil kan maken.”

Bron: Metro. Beeld: Facebook, iStock

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien