Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De comeback van de wijde pijpen

De broek met wijde pijpen is terug. Nadat de skinny jeans jarenlang het straatbeeld domineerden, mogen we ons dit seizoen eindelijk weer eens in een ‘flared’ jeans hijsen.

Hoewel de loeistrakke skinny nog wel even zal blijven, is er steeds meer ruimte voor andere modellen spijkerbroek. De ‘flared’ jeans, de spijkerboek met wijd uitlopende pijpen dus, maakt dit seizoen een comeback. Hij past helemaal in de seventies-trend die nu volop in de winkels hangt.

Advertentie

Flatteus
En dat is goed nieuws, want wijde pijpen zijn over het algemeen heel flatteus. Ze brengen brede heupen in balans en met een paar hakken eronder lijken benen eindeloos lang. Om te voorkomen dat het geheel te hippie wordt, kun je ze dragen met een mooie blouse die je in de broek draagt. Instant chic!

Shop hier alvast de mooiste exemplaren:

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien