Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De comeback van de wijde pijpen

De broek met wijde pijpen is terug. Nadat de skinny jeans jarenlang het straatbeeld domineerden, mogen we ons dit seizoen eindelijk weer eens in een ‘flared’ jeans hijsen.

Hoewel de loeistrakke skinny nog wel even zal blijven, is er steeds meer ruimte voor andere modellen spijkerbroek. De ‘flared’ jeans, de spijkerboek met wijd uitlopende pijpen dus, maakt dit seizoen een comeback. Hij past helemaal in de seventies-trend die nu volop in de winkels hangt.

Advertentie

Flatteus
En dat is goed nieuws, want wijde pijpen zijn over het algemeen heel flatteus. Ze brengen brede heupen in balans en met een paar hakken eronder lijken benen eindeloos lang. Om te voorkomen dat het geheel te hippie wordt, kun je ze dragen met een mooie blouse die je in de broek draagt. Instant chic!

Shop hier alvast de mooiste exemplaren:

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien