Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Daily Look: Christien

Vandaag in de Daily Look: freelance tekstredacteur Christien

Christien: “Heel eerlijk gezegd had ik vanochtend iets anders neergelegd, namelijk een gebreide jurk van Hugo Boss, wel met deze laarzen en deze sjaal. Ik bekeek het geheel en dacht: nee, dit klopt niet, zo voel ik me niet vandaag. Vervolgens dook ik weer in de kledingkast en hoorde ik dit pak van French Connection me roepen: ‘Neem mij! Neem mij!’ En dat deed ik en het was een goede keuze. Hierin voel ik me stoer, sterk, vrij, senang. En dat de man het pak liever vandaag dan morgen bij de vodden ziet liggen, dat is dan maar jammer. Dit pak doe ik nooit weg. Oh en weet je wat ook leuk is: alles komt van Marktplaats.”

Advertentie

Shop hier Christiens look:

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien