Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Daily Look: Viviène

Vandaag in de Daily Look: marketing manager Viviène

Viviène: “Deze jurk is van Helmut Lang, dat gun ik mezelf alleen als er uitverkoop is. Ik heb hem voor Kerst gekocht bij een vriendin die een winkel heeft in Bergen, en draag hem nu zakelijk of op een feestje. Doordat het jurkje afgezet is met leer, wordt het iets stoerder. De panty’s zijn van V&D en de pumps van Ash. Mijn stijl is een mix van Zara, H&M en merken als Essentiel en Bruuns Bazaar. Die laatste merken koop ik in Haarlem bij Place du Soleil.

Advertentie

Ik heb een vrouwelijke stijl met veel jurkjes en rokjes. In het weekend draag ik heel relaxte outfits: truien, vestjes, jeans en platte schoenen, want dan ben ik vaak met de kinderen op pad of zit ik op de fiets. In mijn nagels bijhouden ben ik niet zo consequent: meestal gewoon blanke lak want dan zie je niet dat de helft er al af is. In een kleur lakken en dat bijhouden kost me eigenlijk teveel tijd. Dit zijn nog de restanten van afgelopen weekend.”

Shop hier Viviènes look:

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien