Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Dit zijn de leukste 1-aprilgrappen van dit jaar

We zijn elk jaar weer benieuwd welke bizarre, originele of ongeloofwaardige 1-aprilgrappen bedrijven nu weer verzinnen. Van Google tot HEMA, dit zijn de leukste.

Zelfrijdende fiets

Google heeft speciaal voor de Nederlandse markt de zelfrijdende fiets uitgevonden. Handig! Je kunt hem met de bijbehorende app zelfs oproepen waar je maar wilt, dan komt-ie naar je toegefietst.

Advertentie

De space reep
Tony’s Chocolonely bedacht de wiet-chocoladereep: melkchocolade met verkruimelde stukjes bio-wiet van eigen bodem… Nu exclusief verkrijgbaar!

1-aprilgrappen

Huur een huisdier

Bij Belvilla kun je nu een huisdier huren tegelijk met je vakantiehuis. Uit ‘onderzoek’ bleek dat 37% van de gasten in de vakantie graag voor een kat, konijn of hond zorgt.

1 aprilgrappen

Het verdwenen Raketje 

Hij lekte een beetje vroeg uit, de grap dat het beroemde Raketje van Ola verdwijnt. Maar goed ook, want we kunnen ‘m natuurlijk niet missen!

1 aprilgrappen

Tompouce deo

Hema kwam, in navolging van de printbare tompouce en het Wopper-parfum van de Burger King van vorig jaar, met de tompouce deodorant. Benieuwd wat ze volgend jaar met de tompouce gaan doen. Of met de rookworst…

1 aprilgrappen

Stofzuiger-onesie

Na het grote succes bij papa, mama, kind en huisdier is het de beurt aan de stofzuiger: ook die mag een onesie! Zo’n lawaaiig lelijk ding ziet er toch ’n stuk lieflijker uit als gehaakte olifant of pelicaan, nietwaar? Wij willen er een! Helaas, grapje van Bosch.

1 aprilgrappen

Chip je kind
Mediamarkt dacht ouders een handje te helpen door een tag & trace-apparaat aan te bieden: chip je kind zodat je het altijd terug kan vinden. Zwengelt wel een mooie maatschappelijke discussie aan: dat ouders tegenwoordig altijd zicht willen hebben op waar de kinderen uithangen.

1 aprilgrappen

Slapen tussen de haaien
Airbnb had bedacht dat het misschien wel de ultieme uitdaging is: een nachtje slapen tussen de haaien in het Shark Aquarium in Parijs. Met alleen een glazen wand tussen jou en de killers. Brrr!

1 aprilgrappen

Ruik je vakantie
Een fotoboek met niet alleen de beelden, maar ook de geuren van je vakantie: het strand, de cipressen, het heerlijke eten. Fotoboekenmaker Albelli leek het een briljant idee. Alleen die vieze toiletten hoeven voor ons niet.

1 aprilgrappen

Beauty-komkommer

Dat niemand daar eerder opgekomen is: de beauty-komkommer met toegevoegde aloë vera en vitamine c voor een stralende huid. En nog biologisch ook!

1 aprilgrappen

Minimagazijn
Coolblue wil uitbreiden: naar jou. Ze zoeken overal verspreid in het land minimagazijns, waar klanten hun bestelling dichtbij kunnen ophalen. Dus als je nog een lege schuur of zolder hebt…

1 aprilgrappen

Wc in de lift
Mitshubishi Elevator Europe komt in Groningen wc’s in liften installeren voor het geval mensen tijdens een aardbeving vast komen te zitten in de lift. En daar hebben ze ervaring mee, daar in Japan!

1 aprilgrappen

Emoji’s voor blinden

We geven toe, we zijn er zelf ook ingestonken: de emoji’s voor blinden. Toch heeft deze grap een serieuze bedoeling: “Blinde mensen hebben een forse achterstand als het gaat om toegang tot informatie”, aldus Bart Vroom van Stichting Dedicon. Hij ziet daarom wel potentie in het idee en gaat onderzoeken of het alsnog uitvoerbaar is.

1 aprilgrappen

En dan nog wat andere grappen:
– Het 200 miljoen jaar oude skelet van de reuzenspitsmuis van het Museon
– De gloeilamp-app van Milieu Centraal om ‘verboden’ gloeilampen door de muren van de buren op te sporen
– De provincie Drenthe gaat glazen koepels over de hunebedden plaatsen
– De flitsverzekering betaalt je boetes als je geflitst wordt.
– De 1-aprilgrappencursus van opleidingsinstituut NTI
– Brain advertising: met een chip in de hersenen is het mogelijk het koopgedrag van consumenten te sturen
– De veterstrikservice van Omoda
– De afslankwijn van de Body & Fitshop
– De laser-pizzasnijder

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien