Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

De meest voorkomende vlekken

Vlekken zijn geen allemans vrienden en je wilt ze het liefst meteen de kop indrukken met een agressief goedje. Welke vlekken staan nog altijd bovenaan de lijst van meest hardnekkig en geven je rode vlekken in je nek bij het gebeuren?

Wijn
Ben je net een drankje aan het bestellen in je favoriete kroeg loopt er zomaar iemand met een glas wijn tegen je aan. Of heb je net de tafel mooi opgedekt voor een chic diner gooi je per ongeluk een glas wijn over tafel. Help!

Advertentie

Olijfolie
Een zelfgemaakt stokbroodje met overheerlijke olijfolie. Lekker, maar minder fijn als een drupje olie op je jurkje beland ipv in je mond. Niet fijn!

Vetspetters
Koken kan heel erg leuk zijn mits je kleding niet de dupe wordt van je kookfratsen. Vetspetters op je kleding is vijand nummer 3 op de gevreesde vlekkenlijst.

Kaarsvet
Net je kaarsen aangestoken op je nieuwe tafelkleed en het kaarsvet zoekt zijn eigen weg op je kleding, tafel, of kleed.

Deodorant
Niets voor niets wordt je gek gegooid met reclames die schreeuwen: weg met gele vlekken of witte sporen op je kleding. Je witte shirt of blouse is na verloop van tijd klaar voor de vuilnisbak, thuis op de bank of alleen nog o.k. met een colbert erover heen.

Heb jij ook vlekken waar je geen raad mee weet? Stel je vraag in het Goeievraag-blok hiernaast voor tips.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien