Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

De perfecte jeans

Er zijn een hoop trends op het gebied van jeans maar ho, stop! Niet alle modellen staan je goed!

Hier wat tips en voorbeelden zodat straks ook bij jou het perfecte model om je billen zit!

In deel 1 lees je waar op te letten bij een hoge en lage taille, een buikje, lovehandles en lange en korte benen.

Advertentie

Buikje
De verleiding is groot om je buikje te verstoppen in je jeans maar dat is niet altijd het beste idee! Kies een model dat net boven je heupbot valt. De horizontale lijn die over je buik loopt doorbreekt de blik waardoor deze kleiner lijkt. Zorg ervoor dat je top lang genoeg is en dus je buik bedekt. Met een bootcutmodel geef je van onderaf extra balans. Mooi!

Lovehandles
Ben je niet “in love” met je handles maar heb je ze wel? Dan is een combi van een laag/strak taillemodel en korte top absoluut niet OK! Wat wel? Een broek die voldoende ruimte rond je middel heeft of een broek met extra hoge taille. Deze onttrekt de liefdesrolletjes aan het zicht.

Hoge taille
Bij een hoge taille lijken je benen naar verhouding heel lang. Een hipster model is super. Het verlaagt je taille en hierdoor wordt je bovenlichaam automatisch verlengd. Heb je nog een hoge taille model in jouw kast? Geen probleem! Draag hierop gewoon een wat langere top in 1 kleur.

Lage taille
Wil je jouw taille optisch hoger laten beginnen? Een jeans met een hogere tailleband geeft je langere benen én een korter bovenlichaam. Is een laag model toch in de mode? Ga hier niet in mee en neem steeds je eigen lichaam als uitgangspunt. Don’t be a fashion victim!!

Korte benen
Vergeet de driekwart broek en omgeslagen pijp. Je benen zijn al wat korter en dan worden ze ook nog eens optisch in tweeën gedeeld. Je kan beter kiezen voor een recht & strak model! Het liefste met hoge tailleband en een ingestreken vouw. Wanneer je zo’n model vindt, mag je deze gerust per dozijn inslaan! En vergeet dan ook niet om even wat sexy heels te kopen, want rechte pijpen en hogere hakken zijn de echte killercombi voor jou!

Lange benen
Hakken of platte schoenen? Met jouw lange benen zie je er in een jeans altijd vrouwelijk uit! De fading-trend is voor jou helemaal goed. En die opgerolde pijpen-trend? Kom maar op! Dit is hét moment om die broeken die net iets te kort waren weer te dragen… Met jouw lange benen kan eigenlijk alles! Wil je dat jouw benen iets korter lijken? Ga dan voor een lager model en creëer laagjes bij je bovenkleding. Problem solved!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien