Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De populairste plussize-modellen van het moment

Plussize-modellen zijn de afgelopen tijd enorm in zwang. Modemerken en magazines huren ze steeds vaker in voor hun campagnes en fotoshoots.

Langzaam maar zeker lijkt in de modewereld door te dringen dat er niks mis is met rondingen. Maat 34 voert nog steeds de boventoon, maar voor plussize-modellen is steeds meer ruimte. Nu grote namen als Vogue en Calvin Klein vrouwen met maat 42+ inhuren, is de trend definitief gezet. Reden genoeg om de mooiste plussize-modellen van nu eens even op een rijtje te zetten.

Advertentie

Ashley Graham
Ashley Graham is het eerste plussize-model dat binnenkort in het beroemde badpakkennummer van het toonaangevende tijdschrift Sports Illsutrated prijkt. Dat is heel bijzonder, omdat in het sportblad meestal strak afgetrainde modellen te zien zijn. Ashley heeft ook al eens op de cover van Elle gestaan en deed een campagne voor Victoria’s Secret – die overigens niet mocht worden uitgezonden tijdens de Super Bowl want: te sexy. Daarnaast heeft de brunette ook nog eens een eigen lingerielijn.

plussize_model_ashely_goed

Tess Holliday
Tess Holliday wilde altijd al graag model worden, maar heeft met haar 1,65 m en maat 50 niet bepaald de standaardmaten. Ze liet zich er niet door weerhouden en plaatst op Instagram nietsverhullende foto’s van zichzelf. Die strategie werkte: ze is het eerste model met maat 50 dat een contract tekende met het grote modellenbureau MiLK Model Management.

plussize_modellen_tess

Danielle van Grondelle
De Nederlandse Danielle van Grondelle is het aan het maken in New York. Ze vliegt de hele wereld over voor campagnes en poseerde onder meer voor de Italiaanse Vogue. Ze was dit jaar de enige Nederlandse die de show van Isabel Toledo mocht lopen in New York. Danielle heeft naar eigen zeggen een droombaan: ze wordt volop geboekt én mag toch een toetje eten om haar maat 42 te behouden. Bekijk onderaan het artikel de video waarin ze aan BNN vertelt over haar modellenwerk.

plussize_modellen_danielle

Myla Dalbesio
Myla Dalbesio heeft in de ‘normale’ wereld met haar maat 38 een ultraslank figuur. Eigenlijk valt Myla tussen wal en schip, want voor het standaard modellenmaatje 32/34 is ze te fors, terwijl ze voor plussize-begrippen te dun is. Calvin Klein liet zich er niet door weerhouden en boekte haar voor hun ondergoedcampagne. “Ik ben niet het grootste model op de markt, maar zeker wel het grootste model dat ooit is ingehuurd door Calvin Klein. Dat is best intimiderend”, zei ze er zelf over.

plussize_modellen_myla

Robyn Lawley
Sports Illustrated besloot niet één, maar meteen twee plussize-modellen te boeken voor hun badpakkennummer. Naast Ashley Graham prijkt ook Robyn Lawley binnenkort in het blad. Het model had al eerder een unicum te pakken: ze was ook het eerste plussize-model dat werd ingehuurd door Ralph Lauren én het eerste model met maat 42 op de cover van de Australische Vogue.

plussize_modellen_robyngoed

Bekijk hier wat stylist Bastiaan van Schaik en Danielle van Grondelle te vertellen hebben over het werk van plussize-modellen:

Fotografie: Instagram. Video: YouTube/De Social Club

Joosje (39) tegen moeder Jantien (58): “Wil je mijn vader helpen zoeken?”

Joosje Jantien vader Libelle

Hecht of juist niet: de band tussen moeder & dochter is een bijzondere. Wat gebeurt er als je de tijd neemt voor een goed gesprek? Elke week praten een dochter en haar moeder over oud zeer en nieuw verdriet, over grote vreugde en dierbare momenten.

Deze week spreken we Joosje en Jantien. Joosje (39) is getrouwd met Joost, ze hebben geen kinderen. Jantien (58) is bewust ongehuwd moeder en heeft twee honden.

Dochter Joosje: "Lieve mam, allereerst dank dat je me op de wereld hebt gezet met je eigenzinnige en onafhankelijke geest."

Mo

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien