Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De zeven schoonheden

Ze zijn al eeuwen oud en misschien gedateerd, maar in een tijd waarin een slank postuur en grote borsten als enige schoonheid tellen, is het goed om verder te kijken dan onze neus lang is.

Ze zijn al eeuwen oud en misschien gedateerd, maar in een tijd waarin een slank postuur en grote borsten als enige schoonheid tellen, is het goed om verder te kijken dan onze neus lang is. Eeuwen geleden golden er namelijk heel andere standaarden. In de Renaissance ontstonden de zeven klassieke schoonheden van de vrouw. Ben jij de gelukkige bezitter van één van deze zeven schoonheidskenmerken?

Advertentie

Eerder verschenen op VrouwOnline

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien