Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Hoe deze man zijn depressieve vrouw steunt is prachtig

De Amerikaanse Tim Murphy steunt zijn depressieve vrouw Molly op een wel heel mooie manier. We kunnen gerust stellen dat hij zijn huwelijksgeloftes, ‘in ziekte en gezondheid’ bijzonder serieus neemt.

Tim en Molly uit Los Angeles in Amerika zijn kort geleden getrouwd en houden zielsveel van elkaar. Molly heeft het de afgelopen tijd niet gemakkelijk, ze kampt met depressieve gevoelens, baalt dat ze zich geen mooie bruiloft kon veroorloven en heeft maar weinig familieleden en vrienden om op terug te vallen. Ze had het de laatste weken zó moeilijk, dat Tim besloot zijn liefde voor haar en al haar ‘eigenaardigheden’ uit te schrijven op de grote spiegel in hun slaapkamer.

Advertentie

LEES OOK: GEPEST ROODHARIG JONGETJE KRIJGT STEUN VANUIT DE HELE WERELD

‘Ze knort een beetje’
Toen Molly thuiskwam las ze, in grote letters, hartverwarmende uitspraken van Tim als ‘Mijn vrouw is mijn beste vriendin’, ‘Ze maakt me iedere dag aan het lachen’ en ‘Ze knort een beetje als ze lacht’.

De spiegel
Molly plaatste een foto van zichzelf en de spiegel met Tims woorden online en het is duidelijk dat ze emotioneel was na het ontdekken van deze prachtige daad van liefde.

depressie-1

depressie-2

Bron: The Daily Mail. Beeld: Facebook

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien