Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dikke bovenarmen

Heb je wat **vollere bovenarmen?** Geloof ons… je bent echt de enige niet!

De mouw
– Je armen lijken slanker door een driekwart mouw. Het dikste deel van je bovenarmen wordt dan voor 3/4 bedekt waardoor je gehele arm in verhouding slanker oogt. De zoom eindigt op het dunste deel van je arm en legt dus hier de nadruk.

– Een wijdere mouw verdoezelt je bovenarmen dus go for it! Vooral een ¾ ballonmouw is voor jou zeer geschikt. Mensen kijken alleen nog maar naar je slankere onderarm!

– Een kapmouw die schuin uitgesneden is geeft het tegenovergestelde effect. Hoe schuiner ingesneden, hoe dikker je arm lijkt. Ga liever voor een fladdermouw die de vorm van je armen begeleidt.

– En, drukke accenten op de mouw? Doe maar niet! Wel slim is een manchet of een mouw die op het einde strakker is ingesnoerd, bijvoorbeeld een bischopsmouw. Je arm lijkt naar verhouding slanker doordat de mouw je onderarm strak omsluit.

– Hoe slanker de mouwinzet, des te smaller je armen lijken. De pasvorm is wel belangrijk want, zoals je waarschijnlijk al hebt ervaren, passen je armen niet in iedere recht ingesneden mouw.

Advertentie

Mouwloos

Wat een “gemouw” over die mouw. Dan maar mouwloos! Misschien voel je jezelf hier niet prettig bij maar op een snikhete dag is het vaak toch de slimste keuze…

– Kies voor een jurk of top waarbij de aandacht op iets anders, bijvoorbeeld het decolleté, gevestigd wordt en houdt jouw armen naakt (geen horloge of armbanden dus!).

– Zorg ervoor dat de schouderbandjes wat breder zijn (in verhouding met je armen) en mooi recht over het midden van je schouders lopen.

– Absoluut not done zijn de haltertops! Deze begeleiden je armen onvoldoende waardoor een deel van je schouders optisch bij je armen getrokken wordt. Het wordt een massieve partij en dat is vast de bedoeling niet!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien