Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Romantisch dineren achter een raam op de Wallen? Het kan!

Wil je romantisch dineren achter een raam op de Wallen, in de stuurhut van het pontje naar Noord of langs de lijn van het veld in de Amsterdam Arena? Regel gauw een date, want het kan allemaal.

Maar slechts voor een avond, want op 31 maart krijgt Amsterdam er 7 heel tijdelijke restaurants bij.

Advertentie

Hapje met Lady Gaga
Na de Bubbelbadbioscoop, Het Tomatengevecht op de Dam en Disco Boodschappen komt creatief bureau Shoreditch, in samenwerking met Foodora, met een nieuw concept: Amsterdam Eet Uit! Oprichter Joep Verbunt van Shoreditch vertelt: “Dit concept is een eerbetoon aan de pareltjes van de stad. Het zijn allemaal plaatsen waar je stilletjes langsloopt, niet realiserend hoe bijzonder ze zijn of plekken waar je met ingehouden adem naar staat te kijken. Lelijk, bijzonder of toeristisch, deze plekken maken Amsterdam en ze openen voor één keer hun deuren als restaurant!” Zo kun je dineren in een 100 jaar oude stoomboot, maar ook gezellig aanschuiven bij Lady Gaga in Madame Tussauds.

LEES OOK: RESTAURANT GEEFT EENZAME MENSEN EEN GRATIS MAALTIJD

De voerkoerier
Een klein detail is dat de locaties nooit eerder gebruikt zijn als restaurant en daarom ook niet over een keuken beschikken. Bezoekers bestellen daarom het diner online met de Foodora app, waarna de maaltijden binnen 30 minuten door het fietsteam worden bezorgd. Reserveren kan vanaf vandaag 15:00, voor € 30 per persoon inclusief diner en bijpassend drankarrangement.

Bron: Metro. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien