Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De 10 Disneyfilms die je de komende tijd móet zien

Of je nu jonge (klein)kinderen hebt of niet: het kijken van een Disneyfilm is altijd een feestje. Hou deze data maar vast vrij in je agenda, want er komen maar liefst 10 nieuwe Disneyfilms aan!

1. The Good Dinosaur – nu in de bioscoop 
Deze kan je in de kerstvakantie al bekijken. Een verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een dinosaurus en een mens.

Advertentie

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

2. Star Wars: The Force Awakens – 18 december 2015
Een film waar vooral mannen naar uitkijken. En de verwachtingen zijn hoog met legendes als Harrison Ford, Adam Driver en Lupita Nyong’o.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

3. The Finest Hours – 26 januari 2016
Deze film speelt zich af in 1952 en vertelt het waargebeurde verhaal van een reddingspoging bij de kust van Cape Cod (VS) na de vernietiging van 2 olietankers.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

4. Zooptopia – maart 2016
Een wereld zonder mensen met alleen maar dieren. Al hebben ze wel veel weg van de mens, want er worden volop selfies genomen. Maar ook in een wereld zonder mensen zijn grote problemen…

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

5. The Jungle Book – april 2016
De makers van Pirates of the Caribbean komen in april volgend jaar met een nieuwe versie van The Jungle Book. Een prachtig verhaal over een weeskind dat opgroeit in de jungle met de hulp van een groep wolven, een beer en een zwarte panter. Stemmen zijn van o.a. Scarlett Johansson.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

6. Alice Through the Looking Glass – mei 2016
Dé opvolger van het bizarre sprookje Alice in Wonderland uit 2010. Lang na de gebeurtenissen uit de eerste film komt Alice (Mia Wasikowska) terug naar Wonderland om Mad (Johnny Depp) te redden uit de klauwen van de excentrieke Time, de rode koningin.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

7. Finding Dory – juni 2016
“Dooooooo yooouuuu spppeeeaaakkkk whhhhaaallleeee?” Een half jaar na de zoektocht naar Nemo zijn de rollen omgedraaid: nu is Dory zoek. Dory’s stem Ellen DeGeneres heeft er in ieder geval zin in.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

8. The BFG – 1 juli 2016
Roald Dahls klassieker wordt door Steven Spielberg tot leven gebracht in een live-action film: The Big Friendly Giant.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

9. Pete’s Dragon – 12 augustus 2016
Ken je deze nog? Pete’s Dragon wordt volgend jaar opnieuw uitgebracht. Een jong weeskind vlucht van zijn pleegouders die hem misbruiken. Zijn speelgoeddraak bewijst hem daarbij een grote dienst.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

10. Moana – 23 november 2016
Een kersverse Disney-prinses: Moana. Een tiener die op zoek gaat naar een legendarisch eiland in de Grote Oceaan. Uiteraard vergezeld door een god die haar helpt tijdens haar reis.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Zin in een avondje uit? Bestel hier kaartjes voor de musical Beauty and the Beast.

Bron: Bellesqua, IMDb. Beeld: Disney, Youtube 

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien