Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Doe de natural look!

Na de glitter en glamour van de feestdagen is je huid, net als jij bent, toe aan een beetje rust.

Geen dikke lagen make-up dus, maar een gezonde, goed gereinigde en naturelle look. Zó bereik je dat:

Advertentie

De natural look is dé trend!

Je ziet hem steeds vaker in bladen en op tv: de natural look. Deze look is eigenlijk niets anders dan er zo ‘onopgemaakt’ mogelijk uit te zien. Toch kost het vaak best wat tijd (en make-upproducten) om er zo naturel uit te zien, vreemd he?

Benodigdheden


  • Foundation
  • Poeder
  • Concealerpen
  • Wenkbrauwborsteltje
  • Wenkbrauwgel
  • Bruine mascara
  • Lichtrode lipstick/lipgloss

Zo maak je de nude look:

Belangrijk bij de natural look is een mooie egale huid, want hier ligt de nadruk op. Stip met concealerpen eerst de randjes rondom je neus en onder je ogen aan en smeer goed uit met je vingers. Hier overheen komt een laagje foundation. Je hoeft de foundation niet op heel je gezicht aan te brengen, je kunt ook alleen de T-zone (voorhoofd, neus, kin) bedekken. Smeer goed uit met een kwast en voorkom vlekken (vooral als je niet heel je gezicht bewerkt!). Plekjes die je gauw vergeet zijn het randje onder je neus en je oren. Stip over de foundation nogmaals je oogleden en de huid onder je ogen aan met een concealerpen, dit laat je ogen stralen!

Poeder je gezicht af met een matterende poeder. Eventueel kun je je wangen wat meer kleur geven met een blusher.

Geef je wimpers een laagje bruine mascara, dat staat natuurlijker dan zwarte mascara. Kam je wenkbrauwen in model (epileer eventueel overtollige haartjes) en geef ze accent en vorm met een wenkbrauwgel.

Op je lippen komt een lichtrode lipstick. Geen dikke laag, hou het subtiel! Een (transparante) gloss staat trouwens ook mooi!

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien