Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Een nieuw gezicht!

Lieke schrijft: ‘Naast dat ik over nieuwe producten schrijf, kom ik ook wel eens in de gelegenheid om ze zelf uit te proberen!
Door het verzorgingsmerk Aveda was ik uitgenodigd om een gezichtsbehandeling te laten doen bij een salon waar ze gebruik maken van de productenlijn van Aveda. De nieuwe lijn, Outer Peace, speciaal voor de acne huid was net op de markt gebracht en die mocht ik uitproberen. Afgelopen week had ik een afspraak bij PROFILES HAIR & BODY SPA op de Spuistraat in Amsterdam om me eens lekker te laten verwennen.
Aangezien ik geen zware acne huid heb, kreeg ik een gemengde behandeling die beter bij mijn huid paste en waar ik het niet zo koud van zou krijgen. Huh? Koud? Ja, de Outer Peace behandeling is, naast diepe reiniging, vooral bedoelt om de (open) acne huid verkoeling en verzachting te bieden. Dat betekent dus een reiniging, een masker en een cold stone massage waar je het écht koud van krijgt.

Bij mij begon de behandeling met een reiniging van mijn gezicht met de schuimende lotion van Outer Peace. Omdat ik flink door had gefietst (om op tijd te komen..) en het nog erg warm had voelde deze behandeling niet koud maar heerlijk verkoelend aan. Maar hoe langer ik stil lag hoe kouder ik het kreeg natuurlijk. Gelukkig werd ik, tussen de behandelingen door, echt verwend, met een heerlijke schouder- en nekmassage en warme handdoeken op mijn schouders. Na de reiniging werd mijn huid (en vooral mijn gemake-upte oogjes, want ik ga écht niet zonder make-up de deur uit!) nog eens extra gereinigd met de Outer Peace acne relief pads. Speciale reinigingspads die heerlijk zacht aanvoelden.

Advertentie

Nog voor de hele behandeling begon mocht ik, met mijn ogen dicht, uit drie verschillende oliën mijn favoriete geur kiezen. De laatste olie herkende ik uit duizenden, dat was namelijk lavendel. Zelf koos ik voor de eerste geur, wat vanille bleek te zijn. Met die geur werd ik verschillende keren besprenkeld om mij in een rustige ontspannen sfeer te brengen. Helaas was ik te nieuwsgierig en waren de gesprekken met de schoonheidsspecialiste te gezellig waardoor ik niet echt aan relaxen toekwam. De kruidenbuiltjes behandeling zou, door de kruiden, bijvoorbeeld heel relaxend moeten werken. Helaas werkte het bij mij op mijn lachspieren en hobbelde ik bijna van de relaxbank af. Het feest was daarna nóg niet over want ik kreeg nog een heerlijk (verkoelend) masker op, waar ik helemaal groen van uitsloeg (zie foto!). Hier liet ze mij ook het effect van de cold stone massage voelen. Ook al werd de behandeling voor mijn huid iets aangepast, ik kon me heel goed indenken hoe fijn de Outer Peace behandeling is voor een (zware) acne huid waarbij je regelmatig het gevoel hebt dat je huid in brand staat. Gelukkig mocht ik aan het einde van de behandeling mijn eigen make-upje aanbrengen met de Aveda make-up lijn. Stel je voor zonder make-up de deur uit…! 😯

Ga voor een Outer Peace behandeling naar Profiles Hair & Body Spa (www.profileshairbodyspa.nl) in Amsterdam.

Echt een aanrader!
Alles over de Outer Peace lijn en Aveda vind je op de website. Lees ook meer over Aveda onder onze Gespot! (beauty)rubriek.
http://www.vrouwonline.nl/beauty/gespot/.

De kruidenbuiltjes techniek
Groen uitgeslagen! 😯

Eerder verschenen op VrouwOnline

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien