We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Eenzame opa organiseert hamburgerfeest

Weet je nog, die opa die vorige week voor veel ophef zorgde toen zijn kleinkinderen niet op kwamen dagen voor het eten? De hele wereld had medelijden met hem. Maar opa is terug: hij gaat een feest organiseren. Mét al zijn kleinkinderen!

Opa nodigde vorige week al zijn 6 kleinkinderen uit om hamburgers te komen eten, maar alleen zijn kleindochter Kelsey kwam opdagen. Toen zij een foto van haar opa deelde op Twitter, ontplofte de boel. De tweet werd bijna 175.000 keer gedeeld en men was zo verontwaardigd dat zijn andere kleinkinderen met de dood werden bedreigd omdat ze niet bij het etentje aanwezig waren. Dat was niet de bedoeling, en gelukkig bedaarden de gemoederen. Maar, ondertussen werd opa wereldberoemd.

Advertentie

LEES OOK: Als kleinkinderen opa laten zitten, ontploft Twitter

Uitnodiging
En nu slaat opa terug! Zijn kleinzoon Brock laat via Twitter weten dat zijn opa volgend weekend weer hamburgers gaat bakken en nu is iedereen welkom. Voor 2 dollar kun je genieten van een heerlijke burger à la ‘Papaw’. Kleinzoon Brock heeft al aanmeldingen ontvangen van mensen uit het hele land.

T-shirts
Opa en zijn kleinkinderen gaan niet alleen burgers bakken, maar ook t-shirts verkopen met de tekst: ‘Ik at een burger met Papaw’. Voor 25 dollar kun je iedereen laten weten dat jij de eenzame opa niet hebt laten zitten. De opbrengst van het feest en de T-shirts zal het voor opa een stuk minder erg maken dat zijn kleinkinderen het te druk hadden voor zijn burgers.

Bron: RTLNieuws. Beeld: Twitter

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien