Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Egale huid door Clinique

Niemand zit te wachten op pigmentvlekjes in het gezicht. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het te voorkomen of om het te verminderen.

Eén daarvan is de Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en is dermatologisch getest. Na vier weken is je huid egaler, stralender en zijn de vlekjes veel lichter geworden, zo belooft het product.

Advertentie

En is dat ook zo? Speciaal voor Vrouwonline waren 15 vrouwen bereid om dit nieuwe product van Clinique 6 weken te testen. En wat waren hun meningen?

Het testpanel is tevreden over de nieuwe Even Better Clinical Dark Spot Corrector en de Even Better Moisturizer. Twee testers zijn zelfs zeer tevreden en raden de producten absoluut aan vriendinnen aan!

Op de vraag of de huid er mooier uit ziet zijn de reacties zeer positief. 75% van de vrouwen geeft aan dat hun huid er na 2 weken al mooier uitziet. Eén vrouw is zelfs zo positief en vertelt dat haar huid direct na het eerste gebruik van het serum er al mooier uitziet.

Een mooie huid straalt natuurlijk ook. Daar zijn de panelleden het helemaal mee eens. Na 2 tot 4 weken vinden ze dat hun huid er stralender uitziet en dat zelfs de textuur enorm is verbeterd.

Maar hebben het serum en de crème naast een mooi resultaat ook een functioneel resultaat?
Maakt het echt pigmentvlekjes minder zichtbaar en de huid egaler dan zij was?
De reacties zijn ook hierop positief. 50% voelt dat de huid al binnen 2 weken egaler aanvoelt en 50% laat weten na 6 weken echt minder opvallende pigmentvlekken te hebben in het gezicht.

Erg enthousiast zijn de vrouwen over de textuur van het serum en de dagcrème. De meest gehoorde opmerking is dat beide producten lekker snel intrekken en heerlijk uitsmeren. Eén vrouw noemt als pluspunt dat de dagcrème goed aansluit op de textuur van het serum. Dus op de vraag of ze het product zouden aanraden aan vriendinnen, zegt iedereen volmondig ja!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien