Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Zó ziet de cast van 'Full House' er nu uit

In de jaren 90 waren we (bijna) allemaal verliefd op uncle Jesse en vonden we Michelle de schattigste baby ooit: dan hebben we het natuurlijk over de mateloos populaire serie ‘Full House’.

De komedieserie trok van 1987 tot 1995 wekelijks miljoenen kijkers, die meeleefden met het wel en wee van de alleenstaande vader Danny Tanner en zijn 3 dochters in de Amerikaanse stad San Francisco. Hoe gaat het nu met de cast van de populaire serie?

Advertentie

John Stamos (Jesse)
Na Full House heeft hij voornamelijk in het theater op Broadway, in New York, gestaan. Ook was hij in 2010 te zien in de serie Glee. Hij was getrouwd met model Rebecca Romijn, maar scheidde van haar in 2004. In juni van dit jaar werd John opgepakt voor rijden onder invloed.
Full_House

Candace Cameron (D.J.)
Zij is inmiddels moeder van 3 kinderen. Ze heeft niet veel acteerwerk meer gedaan, maar was vorig jaar wel te zien in de Amerikaanse tv-show Dancing with the stars.
Full_House_DJ

Bob Saget (Danny)
Hij heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren. Hij presenteerde America’s funniest home videos, trad op als stand-up comedian en was te zien in de tv-series Entourage en How I met your mother. Ook schreef hij een boek met de opmerkelijke titel Dirty daddy. Net als in Full House heeft Bob in het echt ook 3 dochters.
Full_house

Lori Loughlin (Rebecca)
Zij lijkt geen steek veranderd! Lori was de afgelopen jaren te zien in een groot aantal Amerikaanse series, zoals Summerland, In case of emergency en 90210. Ze heeft 2 dochters.
Full_house

Dave Coulier (Joey)
In Full House zette hij altijd gekke stemmetjes op en dat talent is hem goed van pas gekomen. Hij sprak namelijk de stem in van een aantal tekenfilmfiguren. Ook is hij piloot en heeft hij een eigen privéjet. Dave had een relatie met zangeres Alanis Morissette en beweert dat haar monsterhit You oughta know over hem gaat, maar Alanis heeft dat nooit bevestigd. Inmiddels is Dave getrouwd met fotograaf en producer Melissa Bring.
Full_House_Joey

Jodie Sweetin (Stephanie)
Het schattige kleine meisje van toen heeft het zwaar gehad nadat Full House stopte: ze raakte verslaafd aan drugs. Ze schreef er een boek over: unSweetined. Ze is 2 keer getrouwd geweest (en gescheiden) en heeft 2 dochters.
Full_house_Stephanie

Andrea Barber (Kimmy)
In de serie was ze niet al te snugger, maar in het echt haalde ze haar master-diploma aan de University of York. Ze kreeg daarna een baan op de universiteit. Ze is getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ook leuk: Candace (D.J.) en zij zijn ook in het echt goede vriendinnen!
Full_House_Kimmy

Mary-Kate en Ashley Olsen (Michelle)
Deze tweelingzussen namen samen de rol van baby Michelle voor hun rekening. Na de serie zijn ze samen een succesvol modelabel gestart: the Row.
olsen-twins

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Net als ‘Stephanie’ raakte ook Linda aan de drugs. Nu, 48 jaar oud, schrijft ze een brief aan haar 10-jarige ik.

 

Beeld: ABC, ANP, Brunopress.

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien