Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dit moet wel de geduldigste kassamedewerker ooit zijn

Omdat haar man ziek was, moest de Britse Sarah haar 2 kinderen meenemen voor de boodschappen. Ze hoopte vlot de winkel in en uit te zijn, maar belandde achter een bejaarde vrouw in de rij.

Haar eerste reactie was dezelfde als jij nu wellicht had: een diepe zucht, dit zou nog wel even gaan duren.

Advertentie

Kleingeld
De vrouw voor Sarah betaalde met kleingeld en wilde elk item op de band apart afrekenen. Sarah raakte al een tikje gefrustreerd: ze had snel een boodschap willen doen, Archie van 1,5 kreeg een huilbui in het winkelwagentje en ze wilde eigenlijk alleen maar naar huis.

Tot ze zag hoe geduldig de kassamedewerker de bejaarde vrouw hielp.

Engelengeduld
“Ik zag hoe hij haar hielp het kleingeld te tellen, hoe voorzichtig hij het aannam uit haar trillende handen. Toen ze vroeg of ze genoeg geld had om een draagtas erbij te kopen, antwoordde de kassamedewerker netjes en liep hij 2 kassa’s verder om er een voor haar op te halen”, schrijft Sarah op haar Facebook-pagina.

LEES OOK: WINKELMEDEWERKSTER TROOST KIND MET DOWN

Vriendelijk
Geen enkele keer zuchtte de kassamedewerker, of rolde hij met zijn ogen. Hij was alleen maar geduldig en vriendelijk. Ook Eloise, de dochter van Sarah, keek rustig toe hoe hij de bejaarde klant hielp.

Opfrisser
“Ik realiseerde me dat ik wel een opfrisser kon gebruiken in de categorie geduld en aardig”, schrijft Sarah verder. De jongen achter de kassa bedankte haar voor het wachten en verwerkte haar boodschappen. Direct daarna ging Sarah op zoek naar de filiaalmanager, om haar te wijzen op de vriendelijke kassamedewerker.

Meer mensen zoals Ishmael
“Dus mocht je ooit in de Target in Glendale komen: zwaai en lach even naar kassamedewerker Ishmael. Onze wereld kan meer mensen gebruiken zoals hij.”

Bron: Metro. Beeld: Facebook

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien