Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Geef je op voor het Vanish-testpanel

Geef je snel op en wie weet test jij binnenkort de Pink en White Vanish Oxi Action met Powerlift!

Een van de vervelendste klusjes in het huishouden is de was. Soms lijkt het alsof die wasmand nooit leeg raakt. Helemaal frustrerend is het als je die hardnekkige vlekken maar niet uit je lievelingskleren krijgt en je ze noodgedwongen nog een keer moet wassen. Zonde!

Advertentie

Vanish Oxi Action met Powerlift
Voor dat laatste probleem komt Vanish met een oplossing. Alleen wasmiddel is vaak niet genoeg, dus kun je Vanish Oxi Action met Powerlift eraan toevoegen. Het zorgt ervoor dat vlekken als sneeuw voor de zon zijn verdwenen na een eerste wasbeurt.

Maar hoe werkt Oxi Powerlift eigenlijk? Zodra het in contact komt met vlekken, begint het direct te werken: duizenden zuurstofbubbels dringen diep door in de vlek en liften die voorzichtig uit het kledingstuk, zelfs de hele hardnekkige vetvlekken. Je kunt ook energie besparen, want wassen met Vanish Oxi Action werkt al bij lage temperaturen.

Test het zelf
Vrouwonline geeft je nu de kans om dit product zelf eens te proberen. Wij zijn namelijk op zoek naar 100 lezeressen die twee potten Vanish Oxi Action met Powerlift (Pink en White) twee weken lang willen proberen en daarna hun mening erover willen geven door middel van een online vragenlijstje.

Meedoen? Vul dit inschrijfformulier in en wie weet word jij gekozen om deze twee Vanish-producten te testen! Aanmelden kan tot en met 20 februari.

Helaas, het testpanel is afgerond. Je kunt je niet meer opgeven.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien