Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dé 5 geheimen van fotogenieke vrouwen

Vrouwen die keer op keer tot een ware Doutzen transformeren als er een camera in de buurt is… Hoe dóen ze het toch? Nou, er bestaan enkele geheime trucs die ervoor zorgen dat ook jij als een topmodel op de foto kunt staan.

Knoop deze 5 tips dan ook goed in de oren en oefen ze voor de spiegel.

Advertentie

Wil je al die mooie foto’s ophangen? Dankzij de truc in bovenstaande video heb je nooit meer last van scheve foto’s in fotolijstjes.

1. Wees zeker van jezelf
Houd je hoofd omhoog, steek je schouders naar achteren en je borst naar voren. Sta trots op de foto en wees vooral niet bang voor de camera.

2. Lach met je ogen
Een geforceerde lach waarbij alle tanden bloot staan, kan soms ietwat eng overkomen. Ben je niet in een vrolijke bui en lukt het niet om je oprechte lach tevoorschijn te toveren? Glimlach dan subtiel met je mond, maar laat vooral je ogen stralen. Zo blijven je wangen ontspannen en voorkom je een grimas.

3. Ken je hoeken
Iedereen heeft een ‘goede’ kant en een ‘slechte’ kant. Oefen voor de spiegel en ontdek wat jouw meest fotogenieke kant is. Leer ook in welke hoeken je gezicht en lichaam het beste tot hun recht komen. Een tip: laat je nooit vanaf een punt lager dan kinhoogte fotograferen. Dat pakt gewoon niet goed uit, voor niemand niet.

4. Tellen
Hoeveel foto’s heb je moeten verwijderen waar je hartstikke florissant op staat, maar nét je ogen gesloten hebt? Eeuwig zonde! Met deze truc is dat verleden tijd: sluit je ogen en laat de fotograaf tot 3 tellen. Bij 3 open jij je ogen en neemt hij of zij de foto.

5. Zeg geen ‘cheese’
Behalve dat het een beetje cheesy is, zorgt dit woord ervoor dat je lippen en wangen onnatuurlijk strak staan. Ga daarom voor tip 2, mocht je op het moment een natuurlijk lach missen.

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: PureWow. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien