Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dít betekenen die gekleurde vakjes op een tube tandpasta

Je vroeg het je nooit af, maar je wilt het nu wél weten: waarom staan er altijd van die gekleurde vierkantjes op tubes tandpasta?

En er is best een interessante verklaring voor de gekleurde vierkantjes op de tubes.

Advertentie

Kleuren
Elke kleur betekent namelijk iets anders. Staat er een groen vierkantje op? Dan is het een natuurlijke tandpasta. Een blauw vierkantje staat voor natuurlijk + toevoeging van een ‘medicijn’, een rood vierkante voor een natuurlijke én chemische samenstelling en een zwart vierkantje betekent dat de samenstelling puur chemisch is. Handig als je niet alle ingrediënten langs wil gaan, maar wel wil weten of je een natuurlijke variant te pakken hebt.

Dit kun je ook doen met tandpasta:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia.nl. Beeld: iStock.

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien