Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit is hoe lang de gemiddelde vrijpartij duurt

Uren de liefde bedrijven is iets wat eigenlijk vooral in boeketreeksen voor komt. In het echte leven duurt de daadwerkelijke daad namelijk ‘maar’ 5 minuten en 4 seconden. 

Heb je je ooit afgevraagd hoe lang de gemiddelde vrijpartij duurt? Welnu, een psycholoog uit Australië heeft het antwoord. Hij kwam tot die conclusie door alle onderzoeken die over het onderwerp bestaan naast elkaar te leggen. De verschillen lopen nogal uiteen: bij het ene stel duurt de daadwerkelijke daad een schamele 33 seconden, het andere stel hield het maar liefst 44 minuten vol. De gemiddelde tijd is echter 5 minuten en 4 seconden.

Advertentie

Stopwatch
De koppels die meededen aan het onderzoek hebben een week lang de liefde bedreven. Let wel: in dit onderzoek draaide het sec om de sex en werden voor- en naspel buiten beschouwing gelaten. De deelnemers moesten het moment dat werd overgegaan tot de daad timen met een stopwatch. Weinig romantisch inderdaad.

LEES OOK: ZOVEEL CALORIEËN VERBRAND JE MET SEX

Condoom
Naast het feit dat de lengte van de gemiddelde vrijpartij enorm uiteenloopt, ontdekten ze nog iets opvallends: het gebruik van een condoom of het feit of een man al dan niet besneden is, doet niets af aan de duur van sex.

Turkije
Ook de landen waaruit de koppels kwamen, hadden maar weinig onderling verschil. De enige uitschieter is Turkije; daar duurt sex met 3 minuten en 7 seconden beduidend korter dan het wereldwijd gemiddelde. En ook interessant: hoe ouder het stel, hoe korter de vrijpartij.

Bron: The Daily Mail. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien