Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Dit is hoe lang de gemiddelde vrijpartij duurt

Uren de liefde bedrijven is iets wat eigenlijk vooral in boeketreeksen voor komt. In het echte leven duurt de daadwerkelijke daad namelijk ‘maar’ 5 minuten en 4 seconden. 

Heb je je ooit afgevraagd hoe lang de gemiddelde vrijpartij duurt? Welnu, een psycholoog uit Australië heeft het antwoord. Hij kwam tot die conclusie door alle onderzoeken die over het onderwerp bestaan naast elkaar te leggen. De verschillen lopen nogal uiteen: bij het ene stel duurt de daadwerkelijke daad een schamele 33 seconden, het andere stel hield het maar liefst 44 minuten vol. De gemiddelde tijd is echter 5 minuten en 4 seconden.

Advertentie

Stopwatch
De koppels die meededen aan het onderzoek hebben een week lang de liefde bedreven. Let wel: in dit onderzoek draaide het sec om de sex en werden voor- en naspel buiten beschouwing gelaten. De deelnemers moesten het moment dat werd overgegaan tot de daad timen met een stopwatch. Weinig romantisch inderdaad.

LEES OOK: ZOVEEL CALORIEËN VERBRAND JE MET SEX

Condoom
Naast het feit dat de lengte van de gemiddelde vrijpartij enorm uiteenloopt, ontdekten ze nog iets opvallends: het gebruik van een condoom of het feit of een man al dan niet besneden is, doet niets af aan de duur van sex.

Turkije
Ook de landen waaruit de koppels kwamen, hadden maar weinig onderling verschil. De enige uitschieter is Turkije; daar duurt sex met 3 minuten en 7 seconden beduidend korter dan het wereldwijd gemiddelde. En ook interessant: hoe ouder het stel, hoe korter de vrijpartij.

Bron: The Daily Mail. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 15 – Mijn computer werd gehackt

Hacken

Premium

Yvon (45): “Ik heb het telefoonnummer dat ik had gebeld later nog gegoogeld. Meteen verschenen er allerlei berichten met: ‘gevaarlijk’ en las ik ervaringen van mensen die hetzelfde was overkomen en ervoor waarschuwden zéker niet het nummer te bellen dat ik wel had gebeld.

Hoe had ik toch zo dom kunnen zijn om klakkeloos dat nummer te bellen? Ik wist toch wat phishing was, daar werd je toch overal voor gewaarschuwd? Ik had wel eens mailtjes en sm

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien