Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Een gorilla die knuffelt met kittens: zo lief ziet dat eruit

Een gorilla die Koko heet en dol is op knuffelen met kittens: schattiger kan bijna niet. 

Koko is niet zomaar een gorilla. Het dier beheerst de Amerikaanse gebarentaal tot in de puntjes en kan op die manier haar gevoelens duidelijk maken. Dat talent heeft haar beroemd gemaakt, maar er is nog iets bijzonders aan Koko: ze is dol op baby’s. Ze gebaart vaak het woord ‘baby’ en loopt in de dierentuin rond met gorillapoppen in haar armen.

Advertentie

Als cadeau voor haar 44e verjaardag besloot haar oppas haar een nestje kittens te geven. Dat bleek een schot in de roos. De handen van de gorilla zijn net zo groot als de kittens zelf, maar toch tilt ze zo’n katje op en aait die voorzichtig met een vinger. Vervolgens staan alle kittens te dringen om te knuffelen met Koko. De gorilla plaatst zelfs een kitten bovenop haar hoofd en gebaart dat de kittens ‘haar baby’s’ zijn. Volgens haar trainer is ze blijer en communicatiever dan ooit nu ze het nestje heeft geadopteerd.

De foto’s spreken voor zich: we hopen dat dit bijzondere gezin nog heel lang bij elkaar blijft.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

koko

koko-3

koko-4

koko-5

Bron en beeld: Kokoflix

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien