Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Gratis beautyproducten

Een leven zonder internet kunnen we ons niet meer voorstellen.

Hoe kwam je achter leuke uitjes, nieuwe restaurants, snel een nieuw recept, reistijden van de trein of leuke make-uptips. Het internet is voor de redactie van Vrouwonline.nl dan ook een grote inspiratiebron. En niet alleen voor informatie, ook de inhoud van ons badkamerkastje halen we er vandaan. Als je namelijk goed speurt, kan je veel gratis beautyproducten scoren.

Advertentie

Onlangs ontdekten we de website Proefmonsters.nl. Daar worden allerlei leuke acties, kortingscodes en gratis samples bij elkaar verzameld. Zie hier de leukste acties van dit moment.

1. Schoon lichaam
Vraag een gratis sample aan van Dove Purely Pampering Douchecrème en je begint de dag lekker fris.

2. Schone haren
Ga naar Sebamed en vraag een proefsetje aan bestaande uit onder andere een verzorgende shampoo. Gratis schone haren!

3. Schoon gezicht
Vraag een zeven dagen-proefset Vichy Normaderm aan op de Facebook-pagina van Vichy en je kunt je gezicht zeven dagen lang verzorgen en onzuiverheden tegen gaan.

4. Stralend gezicht
Like de Facebook-pagina van L’Oréal Paris een vraag een gratis sample Nude Magique BB Cream aan van L’Oréal Paris.

Altijd handig toch, in tijden van crisis?

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien