Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Haartrend: warrige bob

Een bob (ook boblijn genoemd) is een kapsel dat in de jaren ’20 van de twintigste eeuw populair werd. Bij dit kapsel is het haar op één lengte geknipt, meestal op de kaaklijn. In 2011 waren de klassieke strakke bob en de lange bob een trend. We kunnen nu een nieuwe bobsoort aan het rijtje toevoegen: de warrige bob is onderweg!

Vergeet je droom over lange weelderige lokken. Als wij de celebs mogen geloven moeten we in 2012 met half lang haar door het leven.

Advertentie

Pénélope Cruz en Emma Roberts zetten de trend en betraden de loper met een rommelige bob. Niet stijl en recht zoals we van de normale bob gewend zijn, maar in laagjes met een lichte slag er doorheen.


Van strakke bob naar warrige bob. Welke bob vind jij het leukst?

Eerder verschenen op VrouwOnline

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien